Senarai shortcut keys dalam komputer Senarai shortcut keys dalam komputer Reviewed by cikguzim on 28.1.21 Rating: 5

Ramai murid belum mampu..

26.1.21
Bagi latihan dan panduan belajar kat group wassap kadang ada yang cepat respon ada yang tak respon langsung... "Maaf lambat respons cik...
Ramai murid belum mampu.. Ramai murid belum mampu.. Reviewed by cikguzim on 26.1.21 Rating: 5
MCO 2.0 GIVEAWAY by anakdenesor MCO 2.0 GIVEAWAY by anakdenesor Reviewed by cikguzim on 26.1.21 Rating: 5

Giveaway blog Sii Nurul

26.1.21
Ini adalah giveaway kedua yang saya join tahun ni. Best join giveaway ni mana tahu bertuah dapat hadiah kan.  Ini adalah giveaway dari blogg...
Giveaway blog Sii Nurul Giveaway blog Sii Nurul Reviewed by cikguzim on 26.1.21 Rating: 5
My First Giveaway by Blog Sal My First Giveaway by Blog Sal Reviewed by cikguzim on 26.1.21 Rating: 5
Amalan harian penyebab rezeki jadi sempit Amalan harian penyebab rezeki jadi sempit Reviewed by cikguzim on 26.1.21 Rating: 5
Pdpr rumah murid vs Pdpr rumah guru Pdpr rumah murid vs Pdpr rumah guru Reviewed by cikguzim on 25.1.21 Rating: 5
Kelebihan joging dan bersenam awal pagi Kelebihan joging dan bersenam awal pagi Reviewed by cikguzim on 24.1.21 Rating: 5
Pengunci laci child lock, tidak perlu risau lagi! Pengunci laci child lock, tidak perlu risau lagi! Reviewed by cikguzim on 23.1.21 Rating: 5
Nilai harta gerakan Darul Arqam Nilai harta gerakan Darul Arqam Reviewed by cikguzim on 22.1.21 Rating: 5

Tergeliat lidah sebut nama

22.1.21
Zaman dulu-duluu kala namanya cuma ;  Ali bin Abu, kemudian Muhammad Aiman bin Ali, kemudian Muhammad Nur Daniel bin Muhammad Aiman... ........
Tergeliat lidah sebut nama Tergeliat lidah sebut nama Reviewed by cikguzim on 22.1.21 Rating: 5

Heart rate dalam larian

21.1.21
Siapa sini suka berlari? Mesti yang berlari ni sebab nak bakar banyak kalori, makin jauh lari makin banyak kalori terbakar dah tentulah maki...
Heart rate dalam larian Heart rate dalam larian Reviewed by cikguzim on 21.1.21 Rating: 5
Jenis rezeki dari Allah kepada kita Jenis rezeki dari Allah kepada kita Reviewed by cikguzim on 21.1.21 Rating: 5
Awas haiwan Ketetep kalau gigit gatal 1 badan Awas haiwan Ketetep kalau gigit gatal 1 badan Reviewed by cikguzim on 20.1.21 Rating: 5
Gambar lukisan paling simple dan lejen bagi budak sekolah Gambar lukisan paling simple dan lejen bagi budak sekolah Reviewed by cikguzim on 18.1.21 Rating: 5
Kereta dan motor yang paling banyak dicuri tahun 2020 Kereta dan motor yang paling banyak dicuri tahun 2020 Reviewed by cikguzim on 18.1.21 Rating: 5
Tarikh hari gaji tahun 2021 Tarikh hari gaji tahun 2021 Reviewed by cikguzim on 15.1.21 Rating: 5
Kenapa dilarang gantung gambar dalam rumah? Kenapa dilarang gantung gambar dalam rumah? Reviewed by cikguzim on 15.1.21 Rating: 5

Cara solat sunat taubat

14.1.21
Solat taubat kena buat selalu. Sampai hati tu rasa lapang.. Rasa bersih. Pastu rajin nak beribadat. Bila dengar nasihat tu, hati mcm seronok...
Cara solat sunat taubat Cara solat sunat taubat Reviewed by cikguzim on 14.1.21 Rating: 5
Sejarah bilangan kes Covid 19 harian di Malaysia sejak Mac 2020 Sejarah bilangan kes Covid 19 harian di Malaysia sejak Mac 2020 Reviewed by cikguzim on 13.1.21 Rating: 5
Agong berkenan laksana proklamasi darurat Agong berkenan laksana proklamasi darurat Reviewed by cikguzim on 12.1.21 Rating: 5
PKP 2021 kita akan berjaya lagi sekali PKP 2021 kita akan berjaya lagi sekali Reviewed by cikguzim on 11.1.21 Rating: 5
Nuffnang wujud lagi rupanya.. Nuffnang wujud lagi rupanya.. Reviewed by cikguzim on 11.1.21 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.