Kebotakan dan beruban tanda sakit jantung? Kebotakan dan beruban tanda sakit jantung? Reviewed by cikguzim on 30.9.20 Rating: 5
Di mana guru selepas waktu sekolah? Di mana guru selepas waktu sekolah? Reviewed by cikguzim on 29.9.20 Rating: 5

Digi makin selowww

29.9.20
Haritu Digi ni ok je line dia entah kenapa sejak pkp dalam bulan Mei haritu line makin teruk. Line lagi slow kalau masuk jam 7.00 malam ke...
Digi makin selowww Digi makin selowww Reviewed by cikguzim on 29.9.20 Rating: 5
Cameron Highlands Pahang vs Kundasang Sabah Cameron Highlands Pahang vs Kundasang Sabah Reviewed by cikguzim on 28.9.20 Rating: 5

Tukar tinted kereta

26.9.20
Tinted kereta dah lebih usia 6 tahun, ada terkopak sikit dah bagus tukar baru je. Disebabkan tinted yang lama pun dah pudar jugak orang te...
Tukar tinted kereta Tukar tinted kereta Reviewed by cikguzim on 26.9.20 Rating: 5
Dialek Sabah (bahagian pantai barat) Dialek Sabah (bahagian pantai barat) Reviewed by cikguzim on 24.9.20 Rating: 5
Tengah seronok layan kaki berlari tiba-tiba.... Tengah seronok layan kaki berlari tiba-tiba.... Reviewed by cikguzim on 23.9.20 Rating: 5
Mobile view VS web view dari segi visitor blog Mobile view VS web view dari segi visitor blog Reviewed by cikguzim on 23.9.20 Rating: 5
Segmen Bloglist Tiara Saphire Segmen Bloglist Tiara Saphire Reviewed by cikguzim on 22.9.20 Rating: 5
Facebook : Nampak macam tak ada tapi dia ada sebenarnya Facebook : Nampak macam tak ada tapi dia ada sebenarnya Reviewed by cikguzim on 21.9.20 Rating: 5
Bila teringin nak makan jeruk asam boi Bila teringin nak makan jeruk asam boi Reviewed by cikguzim on 19.9.20 Rating: 5
Bahaya tidur dalam kereta buka aircond Bahaya tidur dalam kereta buka aircond Reviewed by cikguzim on 18.9.20 Rating: 5

Tips bercuti ke Jepun

17.9.20
Negara Jepun, bila tengok drama dan kartun Jepun dalam TV memang cantik gambarannya. Bersih, kurang trafik jem, disiplin, tempat cantik. Ra...
Tips bercuti ke Jepun Tips bercuti ke Jepun Reviewed by cikguzim on 17.9.20 Rating: 5
Sejarah penubuhan Malaysia 1963 Sejarah penubuhan Malaysia 1963 Reviewed by cikguzim on 16.9.20 Rating: 5
1juta pageviews blog, 1.4k subscribers dan 4k jam tayang Youtube 1juta pageviews blog, 1.4k subscribers dan 4k jam tayang Youtube Reviewed by cikguzim on 14.9.20 Rating: 5
Tips kereta bila terpaksa redah air banjir? Tips kereta bila terpaksa redah air banjir? Reviewed by cikguzim on 14.9.20 Rating: 5
Anak kena impetigo. Alamak, apa tu? Anak kena impetigo. Alamak, apa tu? Reviewed by cikguzim on 10.9.20 Rating: 5
Minum isotonik untuk tenaga ketika bersukan, sesuai kah? Minum isotonik untuk tenaga ketika bersukan, sesuai kah? Reviewed by cikguzim on 10.9.20 Rating: 5
Selsema datang lagi, alhamdulillah Selsema datang lagi, alhamdulillah Reviewed by cikguzim on 8.9.20 Rating: 5
Tidur lampu terbuka boleh sebabkan kegemukan Tidur lampu terbuka boleh sebabkan kegemukan Reviewed by cikguzim on 7.9.20 Rating: 5

Peringkat-peringkat rezeki

4.9.20
Apa maksud rezeki yg berkat ? Sedikitnya cukup, banyaknya boleh diagih-agihkan. Manakala rezeki yg tidak berkat, sedikitnya tidak cukup, b...
Peringkat-peringkat rezeki Peringkat-peringkat rezeki Reviewed by cikguzim on 4.9.20 Rating: 5
Tak kira tua atau muda. Awas ketagihan game! Tak kira tua atau muda. Awas ketagihan game! Reviewed by cikguzim on 3.9.20 Rating: 5

Takde gambar = tak kerja?

2.9.20
Salam Rabu 2 September 2020. Eh dah September rupanya.  Ok pos kali ni santai je sebenarnya berkenaan cara kerja zaman sekarang. Betul ...
Takde gambar = tak kerja? Takde gambar = tak kerja? Reviewed by cikguzim on 2.9.20 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.