Giveaway Vektor 2.0 by Cuya Giveaway Vektor 2.0 by Cuya Reviewed by cikguzim on 28.2.21 Rating: 5
Kenali pasangan Muslim pencipta vaksin Pfizer Kenali pasangan Muslim pencipta vaksin Pfizer Reviewed by cikguzim on 27.2.21 Rating: 5
Setahun je dah jumpa Vaksin covid, HIV berpuluh tahun belum ada vaksin? Setahun je dah jumpa Vaksin covid, HIV berpuluh tahun belum ada vaksin? Reviewed by cikguzim on 24.2.21 Rating: 5
Nak bertukar ke dot com tapi..... Nak bertukar ke dot com tapi..... Reviewed by cikguzim on 24.2.21 Rating: 5
Iklan Adsense tiba-tiba hilang Iklan Adsense tiba-tiba hilang Reviewed by cikguzim on 22.2.21 Rating: 5

Cantik bulan malam ni

16.2.21
Menoleh ke luar pintu rumah, menghirup udara malam lalu melihat ke atas. Subhanallah cantiknya bulan malam ni. Nampak macam bulan sabit yang...
Cantik bulan malam ni Cantik bulan malam ni Reviewed by cikguzim on 16.2.21 Rating: 5

Trafik dalam trend menaik

16.2.21
Bismillah.. Trend covid di Malaysia yang memuncak sejak awal tahun ni ada menunjukkan trend positif iaitu menunjukkan trend penurunan sejak ...
Trafik dalam trend menaik Trafik dalam trend menaik Reviewed by cikguzim on 16.2.21 Rating: 5

NTV7 dalam kenangan

15.2.21
Selamat tinggal ntv7 (1998-2021). Patut la sejak tahun lepas asyik cerita WowShop dan Berita je ditayangkan, cerita pula hanya drama yang di...
NTV7 dalam kenangan NTV7 dalam kenangan Reviewed by cikguzim on 15.2.21 Rating: 5
Segmen Pencarian Bloglist 2021 By NanieyBarnieyLurviey Segmen Pencarian Bloglist 2021 By NanieyBarnieyLurviey Reviewed by cikguzim on 15.2.21 Rating: 5
Tak merokok dan tak guna ajinomoto Tak merokok dan tak guna ajinomoto Reviewed by cikguzim on 13.2.21 Rating: 5
Perkara yang mempengaruhi Heart Rate ketika larian Perkara yang mempengaruhi Heart Rate ketika larian Reviewed by cikguzim on 8.2.21 Rating: 5

Kopi tanpa gula

6.2.21
Petang ni nak keluar, hujan pula. Dah plan nak keluar jalan-jalan petang ni last2 turun jugak hujan renyai. So duduk minum kopi je lah sambi...
Kopi tanpa gula Kopi tanpa gula Reviewed by cikguzim on 6.2.21 Rating: 5

Segmen drop your link

5.2.21
Caranya mudah saja, lihat gambar di bawah. Segmen akan tamat pada 5 Februari dan mereka yang bertuah akan diumumkan pada 6 Februari 2021.  M...
Segmen drop your link Segmen drop your link Reviewed by cikguzim on 5.2.21 Rating: 5

Jangan lipat..

3.2.21
Jangan lipat hujung muka surat Quran.. Alamak ini ada juga saya buat. Menanda pakai penanda ada juga sebab memang tak ingat samada m/s kanan...
Jangan lipat.. Jangan lipat.. Reviewed by cikguzim on 3.2.21 Rating: 5
Youtube channel baru....lagi?? Youtube channel baru....lagi?? Reviewed by cikguzim on 1.2.21 Rating: 5

Kata mutiara Imam Syafie

1.2.21
14 Mutiara Kata Imam Shafie Yang Penuh Dengan Pedoman Kehidupan  Sentiasa menasihat-menasihati, itulah pedoman kepada kita. 1. Bila engkau t...
Kata mutiara Imam Syafie Kata mutiara Imam Syafie Reviewed by cikguzim on 1.2.21 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.