Cara cuci aircond & tingkatkan airflow aircond Cara cuci aircond & tingkatkan airflow aircond Reviewed by cikguzim on 30.10.20 Rating: 5

Manfaat tidur malam

30.10.20
Malam dijadikan antaranya adalah sebagai masa untuk berehat. Sebab itu malam itu umpama selimut yang meliputi kita. Sebab itu tak digalakkan...
Manfaat tidur malam Manfaat tidur malam Reviewed by cikguzim on 30.10.20 Rating: 5
Sakit gusi ada kaitan dengan strok Sakit gusi ada kaitan dengan strok Reviewed by cikguzim on 29.10.20 Rating: 5

Salam maulidurrasul 2020

28.10.20
Salam Maulidur Rasul 2020 Assalammualaykum dan selamat petang semua. Cantik pemandangan petang ni. Gambar tepian sungai Batang Lupar. Gambar...
Salam maulidurrasul 2020 Salam maulidurrasul 2020 Reviewed by cikguzim on 28.10.20 Rating: 5

Sebab berlaku kanser perut

28.10.20
 Terdapat pelbagai jenis faktor risiko, punca dan penyebab yang boleh mengakibatkan sakit kanser perut (barah gastrik). Ia terbahagi kepada ...
Sebab berlaku kanser perut Sebab berlaku kanser perut Reviewed by cikguzim on 28.10.20 Rating: 5
Makanan elak sakit jantung serta makanan punca sakit jantung Makanan elak sakit jantung serta makanan punca sakit jantung Reviewed by cikguzim on 28.10.20 Rating: 5
Konjac dan manfaatnya untuk kuruskan badan Konjac dan manfaatnya untuk kuruskan badan Reviewed by cikguzim on 28.10.20 Rating: 5
Sikit-sikit forward dalam grop wassap Sikit-sikit forward dalam grop wassap Reviewed by cikguzim on 27.10.20 Rating: 5

4 tahun fitnes journey

26.10.20
Alhamdulillah masih diberikan kesihatan, masa, keluarga, rakan yang baik dalam meneruskan kehidupan ni. Dan tahun 2020 ni dah masuk tahun ke...
4 tahun fitnes journey 4 tahun fitnes journey Reviewed by cikguzim on 26.10.20 Rating: 5
CIKGUZIM CHANNEL ambil masa monetized 4 bulan sahaja CIKGUZIM CHANNEL ambil masa monetized 4 bulan sahaja Reviewed by cikguzim on 23.10.20 Rating: 5
Review Celcom rm35 unlimited data Review Celcom rm35 unlimited data Reviewed by cikguzim on 21.10.20 Rating: 5
Kenapa tak boring tengok filem P Ramlee? Kenapa tak boring tengok filem P Ramlee? Reviewed by cikguzim on 19.10.20 Rating: 5
Lebuhraya Pan Borneo, highway tanpa tol Malaysia Lebuhraya Pan Borneo, highway tanpa tol Malaysia Reviewed by cikguzim on 19.10.20 Rating: 5

BPN 2.0 sudah boleh disemak

16.10.20
Semalam 15 Oktober, pemohon dan penerima yang layak untuk bayaran BPN 2.0 sudah boleh menyemak status lulus. Tahniah bagi yang lulus, ni buk...
BPN 2.0 sudah boleh disemak BPN 2.0 sudah boleh disemak Reviewed by cikguzim on 16.10.20 Rating: 5
Acuh tak acuh. PKP tinggal nama je? Acuh tak acuh. PKP tinggal nama je? Reviewed by cikguzim on 14.10.20 Rating: 5

Maksud "Mansau"

13.10.20
Selalu dengar perkataan ni, ada nama rancangan TV nama mansau ansau. Dalam youtube ada pernah juga dengar beberapa lagu berkenaan mansau ni ...
Maksud "Mansau" Maksud "Mansau" Reviewed by cikguzim on 13.10.20 Rating: 5
Aku dan kasut Nike Pegasus 32 Aku dan kasut Nike Pegasus 32 Reviewed by cikguzim on 12.10.20 Rating: 5
Covid 19 semakin meningkat di Sabah! Sukarelawan diperlukan Covid 19 semakin meningkat di Sabah! Sukarelawan diperlukan Reviewed by cikguzim on 10.10.20 Rating: 5
Statistik dan prestasi blog September 2020 Statistik dan prestasi blog September 2020 Reviewed by cikguzim on 8.10.20 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.