Tips sejukkan rumah yang panas Tips sejukkan rumah yang panas Reviewed by cikguzim on 27.7.21 Rating: 5

Beli durian lagi dan lagi..

24.7.21
Musim durian dah sampai ke kemuncaknya. Masa mula gugur harga agak Yah*** tapi sekarang haa dah melambak sampai orang dah muak.  Maka banyak...
Beli durian lagi dan lagi.. Beli durian lagi dan lagi.. Reviewed by cikguzim on 24.7.21 Rating: 5
Amalan untuk cepat nampak tua & amalan untuk kekal muda Amalan untuk cepat nampak tua & amalan untuk kekal muda Reviewed by cikguzim on 19.7.21 Rating: 5
Sedih tengok keadaan Malaysia Sedih tengok keadaan Malaysia Reviewed by cikguzim on 12.7.21 Rating: 5
Macam mana pemimpin tidur ye? Macam mana pemimpin tidur ye? Reviewed by cikguzim on 10.7.21 Rating: 5
Review bersenam guna Resistance Band SANCTBAND ACTIVE Review bersenam guna Resistance Band SANCTBAND ACTIVE Reviewed by cikguzim on 8.7.21 Rating: 5
Review dan pengalaman beberapa hari lepas lengkap dos 2 Pfizer Review dan pengalaman beberapa hari lepas lengkap dos 2 Pfizer Reviewed by cikguzim on 1.7.21 Rating: 5
Covid 19 di Eropah makin pulih ke? Covid 19 di Eropah makin pulih ke? Reviewed by cikguzim on 24.6.21 Rating: 5
Berlari guna stokin STEIGEN Anti Blister Socks Berlari guna stokin STEIGEN Anti Blister Socks Reviewed by cikguzim on 23.6.21 Rating: 5
Cara mohon jadi guru, lebih 18000 kekosongan untuk diisi Cara mohon jadi guru, lebih 18000 kekosongan untuk diisi Reviewed by cikguzim on 21.6.21 Rating: 5

Kad ucapan Hari Bapa

21.6.21
Dapat surat pos laju.. Bila buka ada arahan...sekelkan.hmmm...🤔 Rupanya kakak Naura minta CIRCLE kan pilihan jawapan 😅. Boleh dijadikan co...
Kad ucapan Hari Bapa Kad ucapan Hari Bapa Reviewed by cikguzim on 21.6.21 Rating: 5
Berlari dalam kawasan kejiranan jer.. Berlari dalam kawasan kejiranan jer.. Reviewed by cikguzim on 16.6.21 Rating: 5
Kenapa murid tak respons PDPR?? Kenapa murid tak respons PDPR?? Reviewed by cikguzim on 14.6.21 Rating: 5

Maksud 'Bodoh'

11.6.21
Bahasa Melayu ni unik dan indah. Mempunyai pelbagai maksud samada secara direct atau kiasan.  Di pelbagai negeri pula ada banyak dialek dan ...
Maksud 'Bodoh' Maksud 'Bodoh' Reviewed by cikguzim on 11.6.21 Rating: 5

Done 1st dose vaksin

7.6.21
Baru beberapa hari lepas pos pasal saya tanya mana vaksin. Tengok-tengok hari ini dah dapat panggilan on the spot ke pusat vaksin. Inilah re...
Done 1st dose vaksin Done 1st dose vaksin Reviewed by cikguzim on 7.6.21 Rating: 5

Pdpr bersambung lagi...

6.6.21
Pdpr bersambung lagi. Seperti yang dijangka.... Guru juga ibu bapa Guru juga terkesan Guru mengajar murid & Guru juga mengajar anak send...
Pdpr bersambung lagi... Pdpr bersambung lagi... Reviewed by cikguzim on 6.6.21 Rating: 5

Mana vaksin saya?

4.6.21
Bila diumum Malaysia dah lulus untuk terima vaksin dan nak cucuk penduduk Malaysia pada Mac 2021 of course saya antara orang yang excited na...
Mana vaksin saya? Mana vaksin saya? Reviewed by cikguzim on 4.6.21 Rating: 5
Prestasi Mei :100k PV blog, 5k Subs Youtube Prestasi Mei :100k PV blog, 5k Subs Youtube Reviewed by cikguzim on 1.6.21 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.