Beli blood pressure monitor dan oximeter di Shopee Beli blood pressure monitor dan oximeter di Shopee Reviewed by cikguzim on 16.10.21 Rating: 5
Pahang ada loghat? Jom belajar loghat daerah Temerloh Pahang ada loghat? Jom belajar loghat daerah Temerloh Reviewed by cikguzim on 13.10.21 Rating: 5
Apa? Membebel pun tak boleh? Apa? Membebel pun tak boleh? Reviewed by cikguzim on 11.10.21 Rating: 5

Ciri seorang introvert

8.10.21
Anda seorang introvert atau ekstrovert?  Saya rasa saya mempunyai ciri sebagai seorang introvert kerana kalau nak buat satu2 kerja tu memang...
Ciri seorang introvert Ciri seorang introvert Reviewed by cikguzim on 8.10.21 Rating: 5
Download Template PBD Tahun 6 terbaru bermula 10 September 2021 Download Template PBD Tahun 6 terbaru bermula 10 September 2021 Reviewed by cikguzim on 5.10.21 Rating: 5
Download DSKP tahun 4,5,6 dan Pelaporan PBD tahun 4,5,6 Download DSKP tahun 4,5,6 dan Pelaporan PBD tahun 4,5,6 Reviewed by cikguzim on 1.10.21 Rating: 5
Doa sempena bengkel, taklimat, mesyuarat Doa sempena bengkel, taklimat, mesyuarat Reviewed by cikguzim on 28.9.21 Rating: 5
Tips larian dari Tengku Zafrul Tips larian dari Tengku Zafrul Reviewed by cikguzim on 26.9.21 Rating: 5
Semalam skipping harini joging Semalam skipping harini joging Reviewed by cikguzim on 24.9.21 Rating: 5

Kasut dah cecah 500 km

17.9.21
Dapat email penting dari Strava, katanya kasut larian saya iaitu Nike Pegasus 35 dah hampir cecah 500 km.  Dah pakai kasut ni lebih 2 tahun ...
Kasut dah cecah 500 km Kasut dah cecah 500 km Reviewed by cikguzim on 17.9.21 Rating: 5
Tiba-tiba kereta tak boleh start Tiba-tiba kereta tak boleh start Reviewed by cikguzim on 16.9.21 Rating: 5
Cara balik Sarawak dari KLIA Cara balik Sarawak dari KLIA Reviewed by cikguzim on 15.9.21 Rating: 5

Menu diet yang rasa sedap

14.9.21
Kita sering membayangkan bahawa menu makanan diet itu selalunya jenis makanan yang kurang menyelerakan. Ini antara makanan yang anda boleh ...
Menu diet yang rasa sedap Menu diet yang rasa sedap Reviewed by cikguzim on 14.9.21 Rating: 5

Pergi ke mana cuti sekolah?

11.9.21
Cuti sekolah dah mula. Dapat la cikgu-cikgu merehatkan diri dari menyediakan bahan pdpr yang memang mencabar tika ini.  Ibu bapa pun dapat r...
Pergi ke mana cuti sekolah? Pergi ke mana cuti sekolah? Reviewed by cikguzim on 11.9.21 Rating: 5
Janggal pula rasa update blog guna laptop Janggal pula rasa update blog guna laptop Reviewed by cikguzim on 10.9.21 Rating: 5

Keburukan berlari

6.9.21
Assalamualaikum, salam sejahtera dan salam Isnin blues. Kalau sebelum ni kita asyik cerita tentang tips-tips dan kebaikan berlari, aktiviti ...
Keburukan berlari Keburukan berlari Reviewed by cikguzim on 6.9.21 Rating: 5
Review Jam Amazfit T-Rex Pro Review Jam Amazfit T-Rex Pro Reviewed by cikguzim on 3.9.21 Rating: 5
Amazfit T Rex Pro gift harijadi 😍 Amazfit T Rex Pro gift harijadi 😍 Reviewed by cikguzim on 30.8.21 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.