Download template pengisian markah peperiksaan offline

Di sini disertakan template untuk pengisian markah peperiksaan atau pentaksiran yang boleh digunakan oleh semua guru samada sekolah rendah atau menengah.

Guru hanya edit nama kelas, guru kelas, dan isi nama murid sahaja kemudian boleh keyin markah dengan mudah secara offline.

Setelah itu, gred dan analisis akan terjana secara automatik. Ini akan memudahkan kerja cikgu untuk membuat analisis peperiksaan dengan mudah memandangkan web SAPS online masih ditutup dan belum dibuka.

Ini bukan template yang saya sendiri buat tetapi saya ambil di internet juga cuma saya ubah dan edit template pengisian markah peperiksaan offline kepada lebih ringkas dan ringan.

Download tapak template pelaporan pentaksiran/peperiksaan offline di SINI.

Boleh lihat video tutorial cara isi markah peperiksaan secara offline : 


Diizinkan share untuk manfaat semua memandangkan arahan untuk membuat peperiksaan seperti ini dilakukan dengan tergesa-gesa harap guru-guru dapat gunakan template pelaporan peperiksaan offline ini untuk pengisian markah dengan lebih cepat.

Isilah sebelum bercuti ini, kepala pasti akan rasa lebih ringan 😁

Ada apa masalah sila tinggalkan komen/cadangan di ruangan komen.

Kredit kepada pemilik asal template.


Kata kunci : template SAPS offline, tapak pelaporan peperiksaan offline, cara isi markah peperiksaan, analisis peperiksaan offline.

Catat Ulasan

2 Ulasan