Tengah seronok layan kaki berlari tiba-tiba....

Macam biasa petang ni turun joging macam biasa selepas cuaca reda dari hujan renyai.

Hari Rabu adalah hari untuk latihan kardio saya. Hari Rabu dan Jumaat memang hari untuk berlari jarak dalam sederhana kadangkala jauh. Paling jauh bagi saya adalah cukup 5km ke 10km je.

Tengah syok berlari secara slow dan steady nampak pulak benda ni...



Betul2 nampak bila kaki dah jejak sebelah dia ni.

Kalau korang pergi berjalan atau berlari especially dekat sebelah rumput atau semak samun tu hati-hati lah ye.

Nasib ular kecik je kemudian dia yang lari hahaha.

Ok, dah berlari hari ini? Samada berlari 1km atau 5km, laju atau perlahan, berlari akan menyihatkan badan dan meningkatkan konfiden level anda.

Gambar 2018 keluar dalam memori fb harini. Rindunya nak join event larian. Sekarang buat latihan untuk maintain stamina je lah dulu..

Kalau nak kurus dan nak maintain kurus tu cubalah berlari selalu.

Selamat berlari...


Tengah seronok layan kaki berlari tiba-tiba.... Tengah seronok layan kaki berlari tiba-tiba.... Reviewed by cikguzim on 23.9.20 Rating: 5

11 ulasan:

  1. Kalau saya, terus berlari dari niat nak berlari haha..hati2 cikgu

    BalasPadam
  2. nasib baik..klu cik nor dah jadi pelari pcut ni..haha

    BalasPadam
  3. berlari cikgu? Allah..lemah saya hahahahaha

    BalasPadam
  4. atas rumput memang tak perasan ular ni. seram rasa nasib baik kecil je..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang kecil sebab tu berani ambil gambar 🤣

      Padam
  5. ammi dah tak larat nak berlari cikgu...briskwalk je sambil2 nak ke MRT station tu.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.