1juta pageviews blog, 1.4k subscribers dan 4k jam tayang Youtube

Alhamdulillah sempat di skrinshot pageviews blog  malam tadi bila cecah 1 juta, memang tertunggu angka ni hehe.


Blog orang lain dah ke bulan, ke marikh sampai belas-belas dan puluh-puluh j pageviews blog kite ni baru nak start enjin nak cecah 1 j. At least ada progres sejak  kembali aktif berblog sejak Mei 2019 kan hehehe.

Terima kasih kepada semua pembaca, pengkomen di blog ini. Anda semua orang yang hebat 😁

Happy juga bila tengok meter syarat untuk monetize Channel Youtube Cikguzim juga dah melepasi syarat untuk mohon monetize iaitu 1k subscriber dan 4k jam tayang.

Hasil usaha sempoi-sempoi bahasa selama 3 bulan. Tunggu nak klik apply saja. Tapi saya belum nak klik mohon, sabarrr je dulu 😁

Macam mana cara nak dapatkan 1k subscribers dan 4jam tayang dalam masa yang agak cepat? Jawapannya ; KAU BUAT JE!

Sambil-sambil ber-online kita buat youtube dan blog gituu. Semua sambil-sambilan dan suka2 saja, hasilnya tetap ada lambat atau cepat.

Sama macam nak kuruskan badan, bila kita lihat ada progres walaupun sedikit, mesti rasa happy dan nak meneruskan progres itu, kan? Hampir setahun juga saya buang 20kg berat badan secara slow dan steady.

Saya boleh, anda juga pasti boleh..insyaAllah.

Kepada yang belum follow blog ni jom la sudi follow ya dan subscribe juga channel youtube Cikguzim.

Rezeki musim hujan, alhamdulillah. Semua yang membaca pos ini saya doakan anda juga dipermudahkan urusan dan murah rezeki....aminn.
1juta pageviews blog, 1.4k subscribers dan 4k jam tayang Youtube 1juta pageviews blog, 1.4k subscribers dan 4k jam tayang Youtube Reviewed by cikguzim on 14.9.20 Rating: 5

25 ulasan:

  1. same je la..lame da tgu..bru cecah 1j++ 2-3bulan lepas heee =D

    BalasPadam
  2. Tahniah untuk pageview dan wajah baharu dah kurus hehe

    BalasPadam
  3. Sama la ngan LeYa... start blog pun sama rupanya kita ye... Tapi subscribers tu awal tahun hari tu capai and dapat iklan... Jom subscribe channel di LeYa FaiZoL

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah juga ya..harap lulus dpt iklan utube channel sy yg ni..baik nnt sy berknjung ke channel LeYa

      Padam
  4. Tahniah cikgu Zim untuk PV 1 juta. Hasil konsisten kembali berblog 👏👏

    Tanniah juga untuk utube tu.

    Ku belum sampai ke angka tu lagi. InshaAllah tak lama dah.

    Wahhhh. Banyak betul turun 20kg. Kekal sihat & fit cikgu ya

    BalasPadam
  5. Tahniah! dah jadi jutawan gittewww...

    BalasPadam
  6. tahniah....youtube saya kelaut dah..hehe

    BalasPadam
  7. Tahniah. Keep it up! Done subscribe :)
    my channel pun lama tak berupdate.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq dh subscribe channel cikguzim ya 😁

      Padam
  8. Tahniah... Nak dapat subscriber tu yg lambat.. lagipun sy buat video hangat2 tahi ayam je huhu.. Apapun semoga sukses cikguzim ^^

    BalasPadam
  9. Tahniahh , wahh inspirasi betul

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.