Di mana guru selepas waktu sekolah?

Susulan rungutan dari seorang ibu/penjaga yang tular di laman sosial sejak semalam.

Beliau mengatakan bahawa ; agak-agaknya tugas guru di mana lepas waktu sekolah? 

Pendek saja pos untuk hari ini. Jawapan boleh banyak didapati dalam group2 cikgu dan juga group ibu bapa. 😁 



Lihat komen guru-guru dan netizen dari media social seperti facebook.
Di mana guru selepas waktu sekolah? Di mana guru selepas waktu sekolah? Reviewed by cikguzim on 29.9.20 Rating: 5

7 ulasan:

  1. Takkan cikgu nak jaga budak2 tu sampai di luar waktu sekolah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu wak.. tamat saja waktu persekolahan, tamatlah tugas guru untuk hari itu.

      Padam
  2. ramai dah kawan-kawan yang ada menulis tentang kes ini, di mana guru selepas waktu sekolah? tentulah kat rumah meluangkan masa untuk menjaga anak mereka pulak, takkan lah kerja mereka pulak nak jaga anak orang sepanjang hari. Ibu bapa punya tugas la ambil tahu anak-anak selepas waktu sekolah. Geram la pulak baca, macam lah cikgu tu takde life, pentingkan diri betul orang yang tulis ni

    BalasPadam
  3. *takkan lah kerja mereka pulak nak jaga anak ORANG LAIN sepanjang hari. Lupa 1 perkataan... geram punya pasal

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tugas diluar sekolah adlh tugas penjaga/ibubapa..cikgu2 hanya dpt mmberi teguran dan mmerhati dari jauh...zaman skrg kan..

      Padam
  4. parents sendiri pun letih nak tengok diorang, nak pass kat cikgu? huh *emo

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.