Tak merokok dan tak guna ajinomoto

Done larian santai untuk petang ni (semalam sebenarnya) sambil-sambil jalan petang CNY. 

Kepada yang menyambut CNY, happy CNY dan patuhi SOP yaa.

Hari ni lari 6km je, long run setakat Februari 2021 ni. Nak lari 10km ada je excuse dan alasannya yang penting lari haha.

Lepas lari kita bergambar sebagai kenangan. 

Waktu ambil gambar buka topeng sat...

Alhamdulillah setakat ni saya memang tak merokok, wife pula tak pernah guna ajinomoto dalam masakan.

Dah turun temurun begitu, tak pakai bahan tambahan 😆

Jap, apa pula kaitan merokok dengan ajinomoto dan running ni? Takde kaitan, saje sembang santai hari minggu. 

P/S : Bangun pagi tadi ingat hari Ahad rupanya baru hari Sabtu...Yeaayy happy weekend, happy holiday 😁
Tak merokok dan tak guna ajinomoto Tak merokok dan tak guna ajinomoto Reviewed by cikguzim on 13.2.21 Rating: 5

5 ulasan:

  1. Bagusnya cikguzim berlari..saya teringin tp kan..xde geng..pernah sekali larian pusing taman..arghhhh mcik bawang plak membawang..esok lg ramai melepak pastu xjd segan dah,stay at home je ^^

    BalasPadam
  2. dah tua2 ni abe kie cuma kayuh beskal je.

    BalasPadam
  3. saya pon tak merokok, tp ajinomoto tu kalau makan luar mmg tak bole nak elak

    BalasPadam
  4. Respek lelaki x merokok.. tahniah cikgu... husband sy pn x merokok.. hehe

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.