Salam Aidiladha 2020! Kekal kurus dan fit lepas raya ok?

Salam Aidiladha 2020! 

Sama-sama menghayati nilai pengorbanan yang sebenar dan selamat bercuti. Yang driving tu driving elok2 k.

Tahun ke berapa tak ingat dah tak balik raya haji.

Ye tahun ni banyak berkorban ; cuti, cuti sekolah dipendekkan hehehe. Balik kampung kena berkorban. Nak jalan-jalan pun kena berkorban waktu ni virus masih ada di luar sanaa.

Hari ini 1 Ogos wajib keluar ke tempat awam pakai mask. Kalau tak, saman menunggu huhu. Standby mask selalu.

Memang waktu raya haji feel nak beraya di kampung tu dah tak terasa sangat sebab dah biasa tak balik. Cuti pun kejap sangat. Hope tahun depan keadaan kembali normal. Amin3.

Hari ni dah selamat menerima daging korban sumbangan YB hehe. Nak buat supp. Ni yang seronok duduk menyewa dalam kampung, daging korban tak pernah miss dapat. Tq kepada yang terlibat menguruskan daging korban dan selamat berkorban serta terus patuhi SOP kerajaan.

Daging freshh youuu.

So raya pun raya jugak tapi kesihatan pun kena jaga, senaman jangan lupa. Petang raya semalam dah pergi joging hehe.

Jom layan video saya tunjukkan senaman mudah untuk kekal fit selepas raya sambil layan budak main di taman..



Jom joging sekarang 😁😁
Salam Aidiladha 2020! Kekal kurus dan fit lepas raya ok? Salam Aidiladha 2020! Kekal kurus dan fit lepas raya ok? Reviewed by cikguzim on 1.8.20 Rating: 5

15 ulasan:

  1. Salam Aidiladha..Moga selamat semuanyaaa..

    BalasPadam
  2. Selamat Hari Raya AidilAdha. Makin meningkat usia, makin malas nak joging 😂

    BalasPadam
  3. Salam raya haji, semoga menten fit ya cikgu :)

    BalasPadam
  4. Selamat hari raya aidil adha

    BalasPadam
  5. selamat hari raya haji cikgu =)

    BalasPadam
  6. Selamat hari raya!!! Makan jaga2, senaman jangan lupa!

    Bila keluar jangan lupa mask!!

    BalasPadam
  7. Salam Aidiladha. Zumal pun sekarang simpan pelitup muka dalam kereta. Senang nak ke mana pun

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.