Lama tak lari sejauh 10 km

Salam hari Rabu. Dapat juga buat latihan larian sejauh 10km selepas hari raya hari tu. Bukan senang nak kembalikan semula stamina.

Distance tracker digunakan menggunakan amazfit bip. Dah setahun guna jam pintar ni. Memang superb, bateri tahan hampir 1 bulan.

Semoga terus istiqamah sebab ada beberapa event running yang saya akan join nanti. Saja suka2 mana tahu boleh menang. Kalau lah hahaha.

Nak dapatkan pinggang yang ramping? Otak yang lebih ringan selepas balik dari kerja, tulang yang sihat, konfiden yang tinggi, tidur malam yang lebih nyenyak dan badan yang fit? Berlarilah...

1 ulasan:

Peringatan mesra: Saya amat menghargai komen anda namun komen yang ditinggalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan ilmiah dan berhemah. Yang indah itu bahasa dan tak rugi kongsi ilmu bersama.

Keep comments respectful and follow our community guideline.

Dikuasakan oleh Blogger.