Walau sibuk tetap berlari..

Minggu yang sibuk...

Kerja seharian kadang memaksa kita mengadap skrin & duduk terlalu lama..

Sesekali kena keluar juga iaitu 'rehatkan' badan dengan senaman ringan serta lihat objek jauh yg berwarna hijau, ada sebab kenapa persekitaran flora  kita hijau warnanya.

Larian tetap diteruskan baru rasa segar sikit badan.

Melihat hijau memang menenang dan mententeramkan jiwa. Bestnya kalau ada kebun belakang rumah, tak perlu berlari, menebas je dah keluar peluh.

Sibuk mana pun, hobi berlari tak ditinggalkan. Ya, memang sibuk sejak akhir2 ni, banyak editing, review2 yang sedang menunggu giliran untuk dibuat.

Minta maaf ya kalau ada soalan2 dan pertanyaan dalam channel2 youtube saya, blog, email yang tidak sempat dibalas. Akan cuba direspon secepat mungkin. 😄
Walau sibuk tetap berlari.. Walau sibuk tetap berlari.. Reviewed by cikguzim on 26.8.21 Rating: 5

7 ulasan:

  1. Tahniah kerana masih berlari

    BalasPadam
  2. Walau sesibuk mana
    penjagaan kesihatan diri perlu diutamakan

    BalasPadam
  3. Semoga terus istiqhomah dengan ruti yang menyihatkan cikgu.

    BalasPadam
  4. tahniah.. ianya nak dengan tak je.. kena push . tahniah

    BalasPadam
  5. semoga terus diberi kesihatan yang baik cikgu

    BalasPadam
  6. orang sibuk biasanya hensem cikgu hehehe

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.