Ulangtahun ke-8

21/12/2012 kalau ikutkan tarikh hari kiamat. Heh, mana ada orang tahu tarikh hari kiamat weh itu semua rekaan orang barat je yang nak melariskan movie 2012. Hehehe.

Tarikh tu adalah tarikh nikah kami. Alhamdulillah dah masuk ke tahun yang ke 8 dengan dikurniakan 2 cahaya mata.

Simpan dalam blog ni sebagai kenangan. Ayat copy dari fb je lah senang malas nak karang ayat panjang-panjang.

Moga berkekalan hingg akhir hayat. Tolong aminkan boleh? Thanks hehe

Hepi 8th anniversary to my other half, my secretary, my account manager, my calculator..😂




Terimalah pantun ini ;

Pagi hari menabur padi, 

Petang hari joging pula di taman,

Abam ucapkan happy 8 anniversary,

Semoga hidup kita bahgia dan aman.

😁😁

Aaamin ya rabbal alaminn..

Ulangtahun ke-8 Ulangtahun ke-8 Reviewed by cikguzim on 21.12.20 Rating: 5

6 ulasan:

  1. Aamiin. Aamiin. Aamin. Moga untuk masa kedepannya terus menjadi rumahtangga yang sakinah mawadah wa rahmah.

    BalasPadam
  2. Happy anniversary to both of u

    BalasPadam
  3. Happy Anniversary cikgu dan pasangan moga kekal bahagia hingga ke syurga

    BalasPadam
  4. Eppi anniversari
    Semoga kekal bahagia selamanya.
    Aamiin

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.