Line Celcom problem...

Lama betul line internet Celcom hilang dari radar tadi. Dari pukul 2 lebih kurang sampai pukul 6.30 baru ada.

Cuma boleh call je, internet terus hilang.

On off data ingat fon rosak ke apa, rupanya memang 1 Malaysia kena.

Waktu macam ni line problem, kalau la ada kecemasan tak ke haru..

Makin kerap line Celcom bermasalah sekarang. Jumaat lepas semua line kecuali Maxis je yang okay.

Takkan line kena Covid jugak huhu...

Mungkin ke telco-telco ni tengah nak improve data dan kelajuan internet?

Harap-harap line yang hilang tadi diganti dengan perkhidmatan yang lebih bagus lepas ni, kalau tak customer memang mengamuk laaaa...dah selalu sangat...

Update terkini : Disebabkan ni, Celcom tak caj penggunaan data hingga 12 malam ni 5 Oktober 2020.

Wah menarik ni. Tolong luaskan lagi coverage dan tambah data banyak-banyak ya Celcom.
Line Celcom problem... Line Celcom problem... Reviewed by cikguzim on 4.10.20 Rating: 5

6 ulasan:

  1. Bila sering ada gangguan dengan line telco ni terasa tidak selesa juga.

    BalasPadam
  2. kecoh juga seantero malaya tadi dek celcom ni

    BalasPadam
  3. Ramai yang berkeluh kesah gangguan line celcom hari ini. Syukurlah sekarang sudah ok.

    BalasPadam
  4. Ada juga terbaca berita ni tadi.

    BalasPadam
  5. memang lama betul line celcom semalam buat hal, nasibla masa tu cuti dan tengah duduk rumah je... akak siap tidur kul 3 tu bangun kul 5lebih masih takde lagi line... ampeh betul

    BalasPadam
  6. asek problem je mereka ni ye

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.