Lifestyle | Fitness | Running | Sharing
Masih lagi meriah dengan majlis hari raya di sana sini, tak kira ma…
Kepada semua guru dan pentadbir sekolah tak ketinggalan juga murid …
Baru minggu lepas menaiki pesawat KL ke Kuching Sarawak. Harini mendengar …
Sekarang ni walaupun norma baharu tapi program seperti taklimat, bengkel, …
Assalamualaikum info menarik ni. Terutama bagi yang suka shopping o…
Januari 2011, tahun pertama posting di Sarawak. Masuk seawal bulan Februa…
SENARAI TUGAS GURU KELAS 1. Pengurusan dan Organisasi Kelas 1.…
Apa itu larian secara MAF? Mungkin ada yang pernah dengar istilah tentang …
Selalu dengar perkataan ni, ada nama rancangan TV nama mansau ansau. Dalam…
Ekzos kereta viva isteri putus lagi, rasa dah lebih setahun welding…
Catat Ulasan
13 Ulasan
Tips yang berguna
BalasPadamMoga bermanfaat
PadamDatang singgah belajar tips berguna disini. Selamat Hari Raya.
BalasPadamSalam aidilfitri
PadamTerima kasih berkongsi tips..sbb nk guna santan segar, beratur sejam lebih...hihi..
BalasPadamPenantian yg berbaloi hehe..salam aidilfitri
PadamAlhamdulillah.Terima kasih perkongsian.Biasanya menu bersantan ni memang mudah dan cepat basi.Kera rajin hangatkan makanan tersebut..
BalasPadamTerima kasih berkongsi tips. Selamat Hari Raya :)
BalasPadamTak sempat basi dah licin
BalasPadamBila baca terbayg2 rendang mak..yer la kita raya sorg2 diperantauan...xdpt merssa rendang mak..
BalasPadamperkongsian yang bagus..
BalasPadampart santan segar tu paling penting tapi kalau musim perayaan ni peniaga santan jual santan yg dh diproses awal....kira nasib jer la jadinya kalau tak habis kena simpan dalam peti sejuk supaya boleh panaskan bila nak makan nanti
Wahhhh.. sedap..
BalasPadamTerimakasih tipsnya, Cikguzim.
BalasPadamSekarang setelah mengenal caranya, tak perlu khawatir lagi makanan jadi basi.