Lifestyle | Fitness | Running | Sharing
Kepada semua guru dan pentadbir sekolah tak ketinggalan juga murid …
Assalamualaikum info menarik ni. Terutama bagi yang suka shopping o…
Di sini disertakan template untuk pengisian markah peperiksaan atau pentak…
Sekarang ni walaupun norma baharu tapi program seperti taklimat, bengkel, …
Apa itu larian secara MAF? Mungkin ada yang pernah dengar istilah tentang …
Masuk pertengahan tahun ni memang cuacanya panas sangat, pasang kipas pun…
Cukur Jambul VS Cukur Rambut Penuh? Tahniah buat mereka yang baru sah…
SENARAI TUGAS GURU KELAS 1. Pengurusan dan Organisasi Kelas 1.…
Disebabkan tak dapat buka di FB maka kita buka la di blog yang makin bersa…
Ini merupakan template terbaru bagi PBD untuk tahun 6 mulai 10 September 2…
Catat Ulasan
13 Ulasan
Tips yang berguna
BalasPadamMoga bermanfaat
PadamDatang singgah belajar tips berguna disini. Selamat Hari Raya.
BalasPadamSalam aidilfitri
PadamTerima kasih berkongsi tips..sbb nk guna santan segar, beratur sejam lebih...hihi..
BalasPadamPenantian yg berbaloi hehe..salam aidilfitri
PadamAlhamdulillah.Terima kasih perkongsian.Biasanya menu bersantan ni memang mudah dan cepat basi.Kera rajin hangatkan makanan tersebut..
BalasPadamTerima kasih berkongsi tips. Selamat Hari Raya :)
BalasPadamTak sempat basi dah licin
BalasPadamBila baca terbayg2 rendang mak..yer la kita raya sorg2 diperantauan...xdpt merssa rendang mak..
BalasPadamperkongsian yang bagus..
BalasPadampart santan segar tu paling penting tapi kalau musim perayaan ni peniaga santan jual santan yg dh diproses awal....kira nasib jer la jadinya kalau tak habis kena simpan dalam peti sejuk supaya boleh panaskan bila nak makan nanti
Wahhhh.. sedap..
BalasPadamTerimakasih tipsnya, Cikguzim.
BalasPadamSekarang setelah mengenal caranya, tak perlu khawatir lagi makanan jadi basi.