Lifestyle | Fitness | Running | Sharing
Apa itu pdp dan pdpc? Baca dulu situasi ini... PdP n PdPc Cikgu PdP : …
Tak perlu pening untuk mengarang ayat cikgu. Jangan la tulis aya…
Inilah rupanya pohon Sa'adan yang digambarkan sebagai titian Sirat...…
Masuk pertengahan tahun ni memang cuacanya panas sangat, pasang kipas pun…
Kepada semua guru dan pentadbir sekolah tak ketinggalan juga murid …
Hujan-hujan macam ni memang sedap minum teh atau kopi panas. Feeling minum…
Assalamualaikum info menarik ni. Terutama bagi yang suka shopping o…
Lately banyak bahan pembelajaran yang dicari oleh guru-guru kerana pada aw…
Sekarang ni walaupun norma baharu tapi program seperti taklimat, bengkel, …
Siapa pernah dengar nama masakan ayam pansuh? Atau nama masakan manuk pan…
Catat Ulasan
13 Ulasan
Tips yang berguna
BalasPadamMoga bermanfaat
PadamDatang singgah belajar tips berguna disini. Selamat Hari Raya.
BalasPadamSalam aidilfitri
PadamTerima kasih berkongsi tips..sbb nk guna santan segar, beratur sejam lebih...hihi..
BalasPadamPenantian yg berbaloi hehe..salam aidilfitri
PadamAlhamdulillah.Terima kasih perkongsian.Biasanya menu bersantan ni memang mudah dan cepat basi.Kera rajin hangatkan makanan tersebut..
BalasPadamTerima kasih berkongsi tips. Selamat Hari Raya :)
BalasPadamTak sempat basi dah licin
BalasPadamBila baca terbayg2 rendang mak..yer la kita raya sorg2 diperantauan...xdpt merssa rendang mak..
BalasPadamperkongsian yang bagus..
BalasPadampart santan segar tu paling penting tapi kalau musim perayaan ni peniaga santan jual santan yg dh diproses awal....kira nasib jer la jadinya kalau tak habis kena simpan dalam peti sejuk supaya boleh panaskan bila nak makan nanti
Wahhhh.. sedap..
BalasPadamTerimakasih tipsnya, Cikguzim.
BalasPadamSekarang setelah mengenal caranya, tak perlu khawatir lagi makanan jadi basi.