Lifestyle | Fitness | Running | Sharing
Sekarang ni walaupun norma baharu tapi program seperti taklimat, bengkel, …
Beberapa hari ini meletup dengan cerita Raatchasi. Kebetulan aku pu…
Siapa pernah dengar nama masakan ayam pansuh? Atau nama masakan manuk pan…
Di sini disertakan template untuk pengisian markah peperiksaan atau pentak…
Kepada semua masyarakat Sabah, di ucapkan Kotobian Tadau Tagazo Do Kaamat…
Kepada semua guru dan pentadbir sekolah tak ketinggalan juga murid …
Cukur Jambul VS Cukur Rambut Penuh? Tahniah buat mereka yang baru sah…
Assalamualaikum info menarik ni. Terutama bagi yang suka shopping o…
Pernah datang Temerloh tak? Singgah Temerloh tak beli ikan patin, anda ru…
Selalu dengar perkataan ni, ada nama rancangan TV nama mansau ansau. Dalam…
Catat Ulasan
13 Ulasan
Tips yang berguna
BalasPadamMoga bermanfaat
PadamDatang singgah belajar tips berguna disini. Selamat Hari Raya.
BalasPadamSalam aidilfitri
PadamTerima kasih berkongsi tips..sbb nk guna santan segar, beratur sejam lebih...hihi..
BalasPadamPenantian yg berbaloi hehe..salam aidilfitri
PadamAlhamdulillah.Terima kasih perkongsian.Biasanya menu bersantan ni memang mudah dan cepat basi.Kera rajin hangatkan makanan tersebut..
BalasPadamTerima kasih berkongsi tips. Selamat Hari Raya :)
BalasPadamTak sempat basi dah licin
BalasPadamBila baca terbayg2 rendang mak..yer la kita raya sorg2 diperantauan...xdpt merssa rendang mak..
BalasPadamperkongsian yang bagus..
BalasPadampart santan segar tu paling penting tapi kalau musim perayaan ni peniaga santan jual santan yg dh diproses awal....kira nasib jer la jadinya kalau tak habis kena simpan dalam peti sejuk supaya boleh panaskan bila nak makan nanti
Wahhhh.. sedap..
BalasPadamTerimakasih tipsnya, Cikguzim.
BalasPadamSekarang setelah mengenal caranya, tak perlu khawatir lagi makanan jadi basi.