Kad ucapan Hari Bapa

Dapat surat pos laju..

Bila buka ada arahan...sekelkan.hmmm...🤔



Rupanya kakak Naura minta CIRCLE kan pilihan jawapan 😅. Boleh dijadikan contoh kad ucapan hari Bapa.

Of course lah ayah suka hahahah.

Actually kakak ni memang seni orangnya, sejak PKP 1.0 lagi antara aktiviti yang dia suka adalah melukis. Sampai tebal2 kertas sampai tak cukup ruang nak simpan.

Tapi mama ayah layankan je hobi kakak ni supaya tak main gajet sangat. Memang kreatif sangat dan minat dengan caption2 dalam English. Kalau main Lego tu bermacam design dia boleh buat.

Selamat hari Bapa kepada semua bapa luar sana. Kalau bapa marah dan rotan tu biasa laa tanda sayang, lagi marah lagi kuat rotan laagi sayanggg sebenarnya.

Ingat tu, kakak...🤣 

Thanks kakak untuk kad ucapan 🥰😍😍

#happyfathersday

Kad ucapan Hari Bapa Kad ucapan Hari Bapa Reviewed by cikguzim on 21.6.21 Rating: 5

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.