Membiasakan dengan new blogger interface

Eh penampilan blogger dah berubah la, rasa macam ambil masa jugak nak biasakan dengan interface yang ni sebab macam lain sangat. 

Interface baru blogger

Nak minimize pun tak boleh sebab interface memang dah fit dengan penampilan. Sebelum ni penampilan interface blogger memang kecik dan boleh lihat lebih luas. Rasa macam susah nak edit artikel, mencari butang2 tertentu dll, masih kena explore lagi blogger yang baru ni. 

Personally lebih suka interface yang lama. Kalau ada option untuk revert interface blogger yang lama ok jugak.

Happy blogging.


Membiasakan dengan new blogger interface Membiasakan dengan new blogger interface Reviewed by cikguzim on 16.8.20 Rating: 5

19 ulasan:

  1. Saya memang masih guna yang lama, dia ada option kat bawah yang "revert to legacy blogger', bawah reading list. legaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Iyalah, ada rupanya hehe..ingatkan kekal.boleh tukar

      Padam
  2. Wak pun dah guna interface yang baru ni.
    Okay jugalah.

    BalasPadam
  3. masih guna yg lama selagi peluang masih ada.

    BalasPadam
  4. payah sikit nk up entry kalau guna hp...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dlu rasa payah gak..skrg mcm selesa update entry tanpa guna laptop 😁

      Padam
  5. Cik TK revert kepada yang lama sebabnya lebih selesa dengan yang lama

    BalasPadam
  6. PC masih guna yang lama lebih selesa dan mudah.

    BalasPadam
  7. saya masih guna yang lama =)

    BalasPadam
  8. Eh malam tu terkial saya nak post cerita baru. Rasa rumit untuk adjust kedudukan gambar dan tulisan.Sungguh tak mesra alam. Better cara lama. Dah hdphone pun screen kecil ja. Geram juga rasa. Berkali masukkan gambar. Sat ketepi sat ketengah. Kejab td baru sedar ada satu entry saya pasa peria putih lesap...haduh mcmana nak dapat balik.

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak edit artikel jd lambat pula kn..klau guna laptop mungkin lebih userfriendly utk penampilan baru ni

      Padam
  9. mula2 je saya pakai cikgu..bila rasa ssh nk hadam saya revert balik ^_^

    BalasPadam
  10. ada lah certain2 things tak berapa nak faham lagi. it happened pada link yang nak cuba share. tak ke sana rupa2nya. kena slow n steady lah. esp makcik2 yang dah senja ni. gigih nak buat tu.

    BalasPadam
  11. Guna interface baru didesktop memang best. Tapi bila guna untuk update dr handphone memang haru. Nak letak link kat gambar pun x jumpa cara. Sudah ya mohlah revert ke interface lama

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.