Tukar template blog lagi!

Memandangkan hari ini agak rajin dan ada masa terluang, saya luangkan masa nak ubah sikit blog. Scrol up scrol down tengok banyak template yang cantik2 jadi nak tukar penampilan blog sikit lah. Tahun ni kali ke 2 tukar template.

Sumber gambar. Google

Saya cuba mencari template yang nampak bersih supaya blog cepat loading dan nampak kemas. Tambahan pula blog masih kena blok dengan facebook, harap dengan template baru ni mana tahu dia unblock balik pulak haha.

Semalam pun dah dapat bayaran pendapatan blog ni dari Adsense so ubah template mana la tahu bertambah trafik lagi kan.

Sementara tengah atur template ni akan ada widget dan list akan hilang sekejap. Sekejap je lepas tu pasang balik.

Harap template baru ni lebih ringan, kemas dan meningkatkan SEO.

Memang tak puas tukar template blog hehe!

Happy blogging and vlogging.
Tukar template blog lagi! Tukar template blog lagi! Reviewed by cikguzim on 24.7.20 Rating: 5

12 ulasan:

  1. simple n fast. raya hari itu tukar template. lps tu kena upah designer edit mana yg patut. baru nampak menarik sikit n puas hati.

    BalasPadam
  2. Kemas dan loading pon laju. Moga terus bersemangat dalam blogging

    BalasPadam
  3. Cantik. Kak Feni pun tengah ushar template baru ni. Nak yang simple dan minimal. Paling penting tak serabut. Haha

    BalasPadam
  4. Wah, rajinnya tukar template baru. Patut blog nampak lain sikit.

    BalasPadam
  5. Less is more bak kata orang putih

    BalasPadam
  6. Ringkas dan menarik
    Tahniah dah menghampiri jutawan

    BalasPadam
  7. shida pun ade hajat nk tukar template tgh bertimbg tara jugak nih ^_^
    tahniah cikgu dpt dah pulgan dr hasil blog :)

    BalasPadam
  8. Happy blogging..template yg ringkas sedap mata memandang..

    BalasPadam
  9. nice template! nampak clean

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.