Guru kini adalah barisan hadapan

Sekolah menengah untuk form 5 dan 6 akan memulakan sesi persekolahan pada 24 Jun 2020. Prasekolah dan tadika akan bermula 1 Julai 2020.

Garis panduan untuk melaksanakan pdp ketika covid 19 masih ada ni dah pun di edarkan dalam grup2 wassap sekolah.



Guru kini adalah sebahagian dari barisan hadapan. Guru kena kuat dari fizikal dan mental untuk pastikan murid terus dapat belajar dengan sempurna dan patuhi SOP dan perlu bersedia hadapi segala kemungkinan yang mungkin berlaku.

Boleh rujuk panduan pembukaan semula sekolah. Penting untuk guru, murid dan ibu bapa sebagai persediaan....



Moga dipermudahkan urusan cikgu dan murid semua..
Guru kini adalah barisan hadapan Guru kini adalah barisan hadapan Reviewed by cikguzim on 17.6.20 Rating: 5

6 ulasan:

  1. Semoga kita dapat menjalankan amanah yang diberikan

    BalasPadam
  2. Anak buah PC dah tak sabar tu.Tadika.Bila cakap dah boleh sekolah boleh pulak mintak bag baru macam baru daftar sekolah pulak kaedahnya..gara-gara cuti lama...hehehehhe.

    BalasPadam
  3. bukan mudah nak patuh norm baru ni kan. apapun selamat bertugas cikgu. stay safe

    BalasPadam
  4. All the best cikguzim..jgn lupa sanitizer dan mask :)

    BalasPadam
  5. tak dapat dibayangkan macam mana nak kawal pelajar ni.. depan cikgu memang dapat kawal. tapi belakang cikgu harap xda la diorang berkumpul.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.