Asyik beli je, bila pula nak menjual di Lazada?

LAZADA, boleh dikatakan; majoriti mereka yang masuk ke website LAZADA ni, memang nak MEMBELI sesuatu.


Ianya seperti orang lapar yang sedang mencari makanan! Tinggal letak je,.. mesti habis licin. Buka apps Lazada ingat nak tengok2 je tapi mesti terbeli juga terutama gajet. 

Para peniaga yang sedang menjual produk fizikal, platform ini adalah merupakan platform wajib yang perlu anda gunakan untuk menjual produk anda. Jika tidak, anda memang rugi sebenarnya sekadar online tanpa hala tuju hehe...

Okay juga tu, jadi cikgu, blogger, online seller hehe..income pasif tiap bulan. Berangan sekejap . Tak banyak pun takpe janji ada.

Ada kedai di Lazada atau Shopee umpama membuka kedai yang lebih besar dari menyewa di KLCC atau Midvalley. Yang mana pengunjungnya boleh dilawati dari seluruh dunia dan buka 24 jam.

Baca : Cara jual barang di Shopee

Kalau kena caranya, jual butang baju melayu saja pun dah cukup menguntungkan. Kedai hujung jari kot. Tapi macam mana?

Saya memang jadi berminat nk jadi seller Lazada juga bila baca ebook ini. Rasa nak jual barang tu ada tapi ye lah disebabkan komitmen sekarang ini. Jadi saya kongsi sahaja dulu di sini ebook tersebut.

Ebook Baru - Bagaimana Jual Barang Di Lazada? Ebook Panduan Jual Barang Di Lazada! Bagi yang berminat memang boleh jadikan ebook ini rujukan awal bagaimana untuk bermula.

Ebook ini ditulis oleh Tuan John Jenin, iaitu penulis yang pernah menulis ebook Bisnes Shopee sebelum ini.

Selain, berniaga di Shopee, Tuan John Jenin juga sebenarnya turut berniaga di pelbagai marketplace seperti Lazada, Lelong, Ebay, Amazon dan sebagainya.

Cuma kali ini, Tuan John Jenin ingin berkongsikan ilmu dan pengalaman beliau berniaga di Lazada pula.

Info lanjut berkenaan ebook ini, anda boleh baca ebook di bawah :

Asyik beli je, bila pula nak menjual di Lazada? Asyik beli je, bila pula nak menjual di Lazada? Reviewed by cikguzim on 28.11.19 Rating: 5

9 ulasan:

  1. menarik jugak tu, sebab lazada tu sangat ramai pembeli nya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dh jd trend pula...kdg beli milo je pn kt lazada walaupun kedai sblah rumah

      Padam
  2. Info yang menarik. Ada jugak terfikir nak jual brg melalui lazada atau shopee... Tapi, belum lagi buat keputusan. Tengah fikir. 😂😂😂

    BalasPadam
  3. betoi jugak kan. sy selalu jugak terpikir pasai ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rasa mcm ada masa depan kalau berniaga online ni

      Padam
  4. kak penah try kat shopee tapi tak menjadi, mungkin kurang ilmu kot. hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah ok tu kak pernah cuba..cuba lagi jgn putus asa, hrp lebih berjaya nanti

      Padam
  5. hihih..kita x pnadai menjual..pandai menghabiskan duit jek

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.