Rabu, 19 Jun 2019

Wordless wednesday #1 Telur ikan patin

Orang buat entri wordless wednesday kita pun nak cuba buat lah hehe. Ok gambar wordless wednesday pertama untuk blog ini adalah....


Agak-agaknya gambar apa ni ya?? 

Ya, ia adalah gambar telur ikan. Telur ikan patin! Tiba-tiba teringat kampung saya - Temerloh home of ikan patin, nak balik makan ikan patin. Yummy. Speechless dan wordless terliur tengok gambar ni. Oklah dah nama pun wordless kan so taknak tulis banyak..

Bersambung....

6 ulasan:

  1. Sana mmg terkenal dgn ikan patin kan. Haritu gi Colmar Tropicale pun singgah makan ikan patin. Terbaik!

    BalasPadam
  2. nasib baik ada ulasan sedikit..

    kalau tak saya tak faham kalau setakat tengok gambar

    BalasPadam
  3. Sedapnyer telur ikan patin masak tempoyak

    BalasPadam
  4. Lama dah tak makan ikan patin masak tenpoyak.

    BalasPadam
  5. ya allah,, apasal menggoda sgt telur ikan patin ni...

    BalasPadam
  6. aduh sedapnyaa...kita ni suka sangat makan telur ikan, tak kira la apa jenis ikan pun...nyum nyum

    BalasPadam

Peringatan mesra: Saya amat menghargai komen anda. Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditinggalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan ilmiah dan berhemah. Yang indah itu bahasa dan tak rugi kongsi ilmu bersama.