10 years challenge 2009 vs 2019

Alhamdulillah dipanjangkan umur ke tahun 2019 ni. Lately ramai yang share challenge gambar beza 10 tahun ni jom kita share jugak laa hahaha...

10 years challenge 2009 vs 2019. My fitness journey continue.....

Beza 10 tahun hensem tu memang takde tapi cute ada takde hal lah kan. 

Dulu kecik-kecik saya pernah gemuk sampai masuk sekolah menengah badan berubah dengan diet dan workout. 


Sampai la ni maintainkan je lah berat badan, harap badan pun sihat selalu jugak. 

Keep running, keep fit, keep happy gaiss..

Aaamin..




10 years challenge 2009 vs 2019 10 years challenge 2009 vs 2019 Reviewed by cikguzim on 16.1.19 Rating: 5

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.