Presentation - perkara paling tak disukai di UIA

Belajar di UIA memang bestt tapi part yang paling tak best ialah ni haa, part nak buat presentation. Buat assignment ok je, tapi bila nak present tu jiwa rasa seram sejuk lain macam. Memang gugup sikit bila orang suruh bercakap kat depan.huhuhu


Presentation kelas apa ni tak ingat daaa...



Haa yang ni dalam kelas Dr Wan Sabri, antara kelas yang saya minat juga sebab Dr ni suka beri penerangan dengan bercerita. Buat presentation pun santai je tak rasa nervous sangat sebab Dr akan bantu beri point.

Ramai awek dalam kelas ni huhuhu


Kamera nokia masa tahun 2009 ni dah kira canggih dah


Presentation - perkara paling tak disukai di UIA Presentation - perkara paling tak disukai di UIA Reviewed by cikguzim on 3.3.09 Rating: 5

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.