Kalendar dan takwim cuti sekolah 2021

Kalendar 2021 dah keluar gaiss. Jom save dan rancang percutian untuk tahun 2021. Save pada gambar atau park untuk rujukan kita semua.






Cuti hari raya Aidilfitri jatuh pada bulan Mei 2021. Nak balik oiii. Tapi tak lama lepas tu cuti panjang lagi. Cuti pertengahan tahun 2021.







Cuti sekolah hujung tahun 2021 bermula 10 Disember.

Kalau malas nak baca, boleh tengok video slideshow kalendar dan cuti tahun 2021 di bawah.


Kalendar 2021 Malaysia dan tarikh cuti umum dan cuti sekolah Malaysia 2021. Harap tiada perubahan tiba-tiba je hehe. Dan harap covid 19 berlalu pergi...
Kalendar dan takwim cuti sekolah 2021 Kalendar dan takwim cuti sekolah 2021 Reviewed by cikguzim on 7.8.20 Rating: 5

7 ulasan:

  1. dah muatturun semalam. semoga tiada perubahan. Jikalau ke arah bertambah cuti tu x apa..jgn kpd yg potong cuti. Thanks.

    BalasPadam
  2. sama-sama kita doakan semoga tahun mendatang kelak seluruh dunia akan bebas dari pendamik ini dan meneruskan kehidupan seperti sedia kala, aamiin

    BalasPadam
  3. cuti sekolah ke tu awal bulan 1? awal dah muat turun ye cikgu, terima kasih atas perkongsian

    BalasPadam
  4. Dah boleh planning berapa hari nak cuti untuk raya pose next year. Terima kasih cikgu :)

    BalasPadam
  5. Lebih kurang lapan bulan lagi kita sambut Ramadhan.Macam lama sebenarnya tidak.Moga 2021 kita semua lebih dipermudahkan segenap urusan dan apa yang dirancang Allah berkati.Aamiin.

    BalasPadam
  6. wahh awai keluar kalendar nih..okay dah mark satu..5 Januari 2021 jatuh pda hari selasa..time shida cuti yess!!

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.