Segmen Bloglist 2020 Blog Dunia Shida

Assalamualaikum jom join segmen bloglist blog duniashida.com. Ini cara untuk join..


Buat satu entri dan tajuknya - SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA | www.duniashida.com

Copy Banner Segmen dan masukkan dalam entri serta backlink kan ke entri segmen ini. 

Cerita sikit dalam entri "apa yang korang suka tentang blog shida"

Follow Blog Shida dan Add Facebook Shida Radzuan **jika ada facebook ya :)

Dah siap? Korang boleh send link entri korang ke komen entri segmen ini sahaja ya.

20 blogger terpilih akan shida masukkan ke dalam Bloglist 2020. Bloglist ini akan kekal sehingga Disember 2020 selagi blog tersebut masih aktif.

1 pemenang akan shida pilih melalui referral tertinggi atau Top Referral dan akan membawa pulang berupa hadiah cash RM50.00

Selamat Bersegmen untuk semua bloggers.

Apa yang saya suka tentang blog Shida?

Saya sebenarnya dah pernah follow blog duniashida ni sejak dari blog lama saya lagi, 10 tahun lepas. Blog cikguzim ni baru lagi bulan lepas kot. Blog beliau cantik berwarna biru dan konsisten tak pernah tukar header. Blog yang berinformasi, ringkas dan padat.

Welcome back to blogging. Harap dapat teruskan dan  memeriahkan lagi blogging di Malaysia.

Tempoh Segmen :  24 Jun 2020 sehingga 13 Julai 2020

14 ulasan:

  1. selamat bersegmen cikgu =)

    BalasPadam
  2. Salam Kenal dari Shida ;)
    Terima kasih sudi join segmen shida ni :)
    teruskan berkongsi link entri ini
    untuk terus menjadi pemenang TOP REFERRAL ya!
    Good Luck :)

    blog sebelum ni guna nama ape cikgu?kot2 boleh ingat balik ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe rasa kejap kn 10 tahun..waktu tu rancak bernuffnang...blog sy azimaris

      Padam
    2. 10 tahun lama tu xingat dah saya pun ^_^

      Padam
  3. datang dari segmen yg sama..:)

    https://norminieza.blogspot.com/2020/06/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    BalasPadam
  4. salam kenalan dari oohsenyum.com

    semoga berjaya dalam segmen shida, cantik blog sikgu

    www.oohsenyum.com

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum, salam kenal dari saya, yang singgah daripada segmen yang sama.. Best of luck to you...

    https://www.shikinrazali.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.