Hohoho cuti lama di kampung

Musim cuti dah bermula guys. Selamat pulang ke kampung bagi yang dah lama tak balik kampung macam Cikguzim ni. Maklumlah bekerja di laut seberang mana balik selalu kan. Yang penting tu timing, sebab kali ni pulang balik sekali hantar isteri nak bersalin hujung bulan 12 nanti. So cuti kali ni dapat stay lama di kampung. Doakan semuanya dipermudahkan ya?

Jalan2 dulu sambil selpot. Stay di hotel sehari sebelum fly. Hotel Boullivard ni ok sebab sebelah pasaraya dan 5 minit je dari airport.

Dah keluar movie Frozen baru rupanya patut la banyak patung Frozen ni...

Seronok bermain taman2 dekat hotel..


Tak lama dah nak masuk hari santa clause..

Bye2 meow kitorang nak balik dah..

Selfie itu harus bukannya pakai kodak pun kan hahaha


Dah selalu kami stay di Hotel Boulivard ni sebab hotel ni antara hotel yang dekat dengan Kuching Airport. Kalau stay di tengah bandar pun ok je sebab airport dari bandar Kuching pun dalam 10 minit tapi depend pada traffik juga..

Kalau di airport Kuching, kena ambil gambar kat sini walaupun dah banyak kali dah. Buat kenangan..

Baca : Cara dapatkan tiket kapal terbang murah


Akhirnya dah sampai. Ambil kereta dan mengharungi jalan Karak untuk balik Pahang. Kelihatannya ramai orang dari belah pantai timur nak menghala ke KL di sebelah tu hehe

Selamat bercuti dan berehat. Dan ingat murid2, bila cuti buku jangan ikut cuti sama ok?
Hohoho cuti lama di kampung Hohoho cuti lama di kampung Reviewed by cikguzim on 25.11.19 Rating: 5

6 ulasan:

  1. Wah! Sampai airport dah terus ada kereta menanti.

    BalasPadam
  2. selamat bercuti..dan selamat bersalin untuk isterinya

    BalasPadam
  3. Selamat bercuti Cikgu sekeluarga.Moga dipermudahkan urusan melahirkan untuk isteri Cikgu juga.

    BalasPadam
  4. semoga dipermudahkan urusan dan tahniah dapat baby baru

    BalasPadam
  5. Huntung jadi cikgu banyak cuti
    Selamat bercuti akhir tahun

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.