My 1st running shoe at 30

Takkan la selama ni joging tak pakai kasut kot? Haha maksudnya selama ni tak pernah pakai kasut berjenama pun. Selama ni pakai yang harga rm50, rm60 hahaha.

Aku tak pernah peduli nak pakai kasut jenama apa tapi kali ni kita nak try lah pulak kasut Nike ni kebetulan dah hujung tahun ada promo dan diskaun kaw2 punya.

First Nike shoe ketika berumur 30. Adidas pun sama. Hahaha 

Buat research google kata kasut Asics lebih  bagus dan tahan lama tapi dah tersambar yang ni pulak. Kasut Nike Pegasus 32.

Lepas ni jom kita try tahap keselesaan dan performance larian kasut ni.

Pada label tulis fast, adakah jenis kasut boleh mempengaruhi larian?  Tungguuuu...


My 1st running shoe at 30 My 1st running shoe at 30 Reviewed by cikguzim on 26.12.16 Rating: 5

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.