Apabila bank tersilap transfer 37 juta ke akaun...Wow!

Bukan senang nak jadi jutawan, kerja dari muda sampai ke tua sebagai gomen atau kerja swasta pun belum pasti boleh jadi jutawan ke tidak.

Ini yang berlaku kat wanita ni. Kes berlaku di luar negara. Memang rare kes ni, bukan sejuta dua juta tapi 37 juta! Kalau saya kes ter transfer duit ke akaun tu tak pernah tapi tertransfer duit topup tu pernah lah haha..

Baca artikel ini...
Laa kena return semula rupanya duit dia ingatkan dapat terus..huhuhu

Cek balance dapat rezeki 37 juta tapi cuma seketika...

Mestilah kena pulangkan balik, duit orang punya tu. Harap bank jangan sukati transfer atau sedut duit orang sudah. Duit bertambah sendiri tak pernah, kurang sendiri pernah lah. Hahaha...


Apabila bank tersilap transfer 37 juta ke akaun...Wow! Apabila bank tersilap transfer 37 juta ke akaun...Wow! Reviewed by cikguzim on 16.12.19 Rating: 5

4 ulasan:

  1. Cabaran ni.Senyum sekejap..nangis lama.

    BalasPadam
  2. adudududu dugaan jugak ni kalau salah masuk dalam akaun bank saya camna lah gamaknya. hahaha

    BalasPadam
  3. Merasa juga dia jadi jutawan walaupun sehari haha

    BalasPadam
  4. Untunglah jadi jutawan walaupun sekejap. Kikiki. Tidur tak lena lepas tu

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.