Alhamdulillah akhirnya konvo juga

Parking sini gambar konvo UIAM 2010. Setelah mengharungi penat lelah belajar, main, assignment, presentation dan segala macam aktiviti di sini akhirnya....




Di dalam Cultural Aktiviti Center UIA, tempat yang paling banyak dikunjungi terutama masa taaruf week, exam, ada show dan usha awek hehehehe


Tq Tiqah sebab datang hehehe

Macam gambar kahwin pula ye

Memang la nak kahwin pun nanti kan

Ambil je gambar banyak-banyak bukan pakai kodak pun


Bye-bye UIA, ada masa akan singgah UIA sebab tempat makannya banyak best dengan Arab food, Indonesia food (sebab tukang masak banyak dari Indo), Malay food dan macam-macam lagi laa

Ni gambar praktis pakai jubah sebelum majlis konvo ..

Alhamdulillah akhirnya konvo juga Alhamdulillah akhirnya konvo juga Reviewed by cikguzim on 10.10.10 Rating: 5

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.