Lifestyle | Fitness | Running | Sharing
Kepada semua guru dan pentadbir sekolah tak ketinggalan juga murid …
Assalamualaikum info menarik ni. Terutama bagi yang suka shopping o…
Di sini disertakan template untuk pengisian markah peperiksaan atau pentak…
Sekarang ni walaupun norma baharu tapi program seperti taklimat, bengkel, …
Aktiviti pembelajaran online sekarang memang trending tambah lagi sekolah …
Apa itu larian secara MAF? Mungkin ada yang pernah dengar istilah tentang …
Baru minggu lepas menaiki pesawat KL ke Kuching Sarawak. Harini mendengar …
Selalu dengar perkataan ni, ada nama rancangan TV nama mansau ansau. Dalam…
Assalamualaikum dah masuk raya ke 2 PKPB, tetamu memang tak tamai tahun n…
Sebut pasal bahasa, di Malaysia ni ada bermacam kepelbagaian agama, bangsa…
Catat Ulasan
13 Ulasan
Tips yang berguna
BalasPadamMoga bermanfaat
PadamDatang singgah belajar tips berguna disini. Selamat Hari Raya.
BalasPadamSalam aidilfitri
PadamTerima kasih berkongsi tips..sbb nk guna santan segar, beratur sejam lebih...hihi..
BalasPadamPenantian yg berbaloi hehe..salam aidilfitri
PadamAlhamdulillah.Terima kasih perkongsian.Biasanya menu bersantan ni memang mudah dan cepat basi.Kera rajin hangatkan makanan tersebut..
BalasPadamTerima kasih berkongsi tips. Selamat Hari Raya :)
BalasPadamTak sempat basi dah licin
BalasPadamBila baca terbayg2 rendang mak..yer la kita raya sorg2 diperantauan...xdpt merssa rendang mak..
BalasPadamperkongsian yang bagus..
BalasPadampart santan segar tu paling penting tapi kalau musim perayaan ni peniaga santan jual santan yg dh diproses awal....kira nasib jer la jadinya kalau tak habis kena simpan dalam peti sejuk supaya boleh panaskan bila nak makan nanti
Wahhhh.. sedap..
BalasPadamTerimakasih tipsnya, Cikguzim.
BalasPadamSekarang setelah mengenal caranya, tak perlu khawatir lagi makanan jadi basi.