Lifestyle | Fitness | Running | Sharing
Sekarang ni walaupun norma baharu tapi program seperti taklimat, bengkel, …
Januari 2011, tahun pertama posting di Sarawak. Masuk seawal bulan Februa…
Kepada semua guru dan pentadbir sekolah tak ketinggalan juga murid …
Assalamualaikum info menarik ni. Terutama bagi yang suka shopping o…
Apa itu larian secara MAF? Mungkin ada yang pernah dengar istilah tentang …
SENARAI TUGAS GURU KELAS 1. Pengurusan dan Organisasi Kelas 1.…
Aktiviti pembelajaran online sekarang memang trending tambah lagi sekolah …
Kepada semua masyarakat Sabah, di ucapkan Kotobian Tadau Tagazo Do Kaamat…
Masuk pertengahan tahun ni memang cuacanya panas sangat, pasang kipas pun…
Masih lagi meriah dengan majlis hari raya di sana sini, tak kira ma…
Catat Ulasan
13 Ulasan
Tips yang berguna
BalasPadamMoga bermanfaat
PadamDatang singgah belajar tips berguna disini. Selamat Hari Raya.
BalasPadamSalam aidilfitri
PadamTerima kasih berkongsi tips..sbb nk guna santan segar, beratur sejam lebih...hihi..
BalasPadamPenantian yg berbaloi hehe..salam aidilfitri
PadamAlhamdulillah.Terima kasih perkongsian.Biasanya menu bersantan ni memang mudah dan cepat basi.Kera rajin hangatkan makanan tersebut..
BalasPadamTerima kasih berkongsi tips. Selamat Hari Raya :)
BalasPadamTak sempat basi dah licin
BalasPadamBila baca terbayg2 rendang mak..yer la kita raya sorg2 diperantauan...xdpt merssa rendang mak..
BalasPadamperkongsian yang bagus..
BalasPadampart santan segar tu paling penting tapi kalau musim perayaan ni peniaga santan jual santan yg dh diproses awal....kira nasib jer la jadinya kalau tak habis kena simpan dalam peti sejuk supaya boleh panaskan bila nak makan nanti
Wahhhh.. sedap..
BalasPadamTerimakasih tipsnya, Cikguzim.
BalasPadamSekarang setelah mengenal caranya, tak perlu khawatir lagi makanan jadi basi.